Zoekresultaten

5 redenen voor een aankoopmakelaar...

 

 • De makelaar onderhandelt voor u.
  Uw makelaar is objectief en niet emotioneel betrokken bij uw toekomstige woning. U heeft uw droomwoning gevonden en wilt zo snel mogelijk tot koop overgaan. Uw makelaar zorgt er hierbij voor dat u niet overhaast wellicht een te hoog bod doet. Een goede aankoopmakelaar verdiend zichzelf dan ook terug.
 • De makelaar schat het te kopen huis op de juiste waarde.
  Met gedegen kennis van de actuele markt kan de makelaar u goed adviseren. Om een juiste afweging te kunnen maken, geeft de makelaar u bijvoorbeeld informatie over de wijk, bestemmingsplannen, relevante regelgeving, de bouwkundige staat van het huis of bijvoorbeeld informatie over een Vereniging van Eigenaren.
 • De makelaar kijkt tijdens bezichtigingen objectief met u mee naar de technische staat van het huis.
  Hij of zij kan u ter plekke vertellen of er sprake is van gebreken of welke kosten er nog zouden kunnen komen. Ook kan de makelaar u informeren over de mogelijkheden tot verbouwing.
 • De makelaar ontzorgt u!
  Een huis kopen kan u veel zorgen en tijd kosten, uw makelaar neemt u een groot deel hiervan uit handen. Ook is het voor veel mensen fijn om over een deskundig en objectieve makelaar te kunnen beschikken die u bij staat in de zoektocht naar uw droomwoning.
 • De makelaar controleert de koopovereenkomst.
  De koopovereenkomst wordt opgesteld door de makelaar van de verkoper. De aankoopmakelaar checkt of alle gemaakte afspraken zijn vermeld.

Aankoopmakelaar
Waardebepaling

Vergelijk lijsten