Zoekresultaten

PRESENTATIE

De verkoop van uw woning valt of staat met de presentatie. Een goede en verzorgde presentatie wekt de interesse van potentiële kopers. Dit vergroot het aantal geïnteresseerden in uw woning en doet de kans op verkoop substantieel toenemen.

De keuze van een geïnteresseerde is altijd gebaseerd op emotie. Welk gevoel heeft iemand bij uw woning, ziet men zichzelf al wonen in uw woning. Iets wat moeilijk te voorspellen is maar wat wel te beïnvloeden is door de woning optimaal te presenteren.

Aangezien de zoektocht naar een woning begint op internet is een goede eerste indruk essentieel. Middels professionele fotografie, een video-opname, een plattegrond van de verschillende verdiepingen en een brochure van uw woning krijgt de zoekende alle facetten van de woning goed te zien. En dat is belangrijk want een eerste indruk maak je maar één keer!

Gaat u voor een goede presentatie? Lees hieronder hoe.

Fotografie

Het belang van goede foto’s wordt vaak onderschat. Het omvat meer dan alleen styling van ruimtes. Goede belichting, de juiste lijnen, kleurtemperatuur en keuze van de lens zijn allemaal van invloed op de kwaliteit van een foto. Daardoor wordt de foto een beleving.

Aan het maken van foto’s besteed ik veel aandacht. Met de juiste apparatuur en vakkennis maak ik de professionele fotoreportage welke uw woning verdient.

Johan Kuiper Makelaardij
fotografie

VIDEO

Naast de professionele fotoreportage wordt ook een video-opname van uw woning gemaakt. Geen diashow met foto’s maar bewegend beeld die kijkers meeneemt door de woning.
In een kort tijdsbestek krijgt de kijker een goed beeld van uw woning. De interesse voor uw woning neemt hiermee toe.

PLATTEGROND

De presentatie van uw woning wordt ook ondersteund met een plattegrond. Dit geeft in één oogopslag een overzicht van de indeling van de ruimtes, de  afmetingen en de positie van deuren en ramen. Onmisbaar voor een compleet beeld van de woning. De kijker kan vrijwel direct beginnen met de inrichting.

plattegrond
verkoop brochure

BROCHURE

Als laatste presentatiemiddel de brochure. Voor geïnteresseerden maak ik een  overzichtelijke brochure met alle informatie over uw woning. Zo kan de potentiële koper op zijn of haar gemak nog eens rustig alle informatie van uw woning thuis doornemen.

Vergelijk lijsten