Presentatie

Een goed verzorgde presentatie wekt de interesse bij potentiële kopers. De presentatie van uw woning zal bij geïnteresseerden een bepaalde emotie oproepen, niet altijd is dit voorspelbaar, maar zeker wel beïnvloedbaar. 

Het zoeken naar een woning vindt grotendeels plaats op internet, dus is het van belang om daar een goede eerste indruk achter te laten. Dit gebeurt in ieder geval door professionele foto’s van de woning, een plattegrond van de verschillende verdiepingen en daarnaast ontvangen geïnteresseerden de goed verzorgde brochure.    

Uw woning uitgebreider presenteren? Daarvoor bied ik u extra opties:


3D-model: 

Laat potentiële kopers een ruimte ervaren zonder er fysiek aanwezig te zijn. 
Uw woning kan bekeken worden op verschillende manieren: als bovenaanzicht, als poppenhuismodel of als virtual reality tour. Het geeft de kijker het gevoel daadwerkelijk in de woning rond te lopen, zeker in combinatie met een VR-bril.


360º -tour:

Een 360º -tour is het perfecte middel om een realistische indruk van de indeling en grootte van uw woning te geven. Een potentiële koper kan in eigen tempo virtueel, via pc, telefoon, tablet of zelfs VR-bril, door alle afzonderlijke kamers van uw woning  lopen en elke ruimte in 360º bekijken. 


Video:

Bewegende beelden houden de aandacht van een potentiële koper vast, het valt op en het maakt een goede indruk. Een video kan de sfeer van het huis optimaal overbrengen en het triggert kijkers sneller om een afspraak te maken voor een bezichtiging
 

Dronevideo of -foto:

Wilt u potentiële kopers een perfect beeld geven van de ligging van uw woning en de omgeving, dan kan dit met behulp van een drone. Door het combineren van verschillende invalshoeken vanuit de lucht wordt er een boeiend beeld gecreëerd. Het werken met een drone zorgt voor grote flexibiliteit en prachtige beelden.  


Hoogtefoto: 

Met een hoogtefoto kunt u kijkers verassen. Vaak geeft een standaard fotoserie of een omschrijving van de buurt geen duidelijk beeld van de ligging en omgeving van uw woning. Doordat de hoogtefoto’s worden genomen van een hoogte van 6 tot 8 meter wordt uw woning, tuin en omgeving op een unieke wijze gepresenteerd. 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring