Zoekresultaten

SERVICE

Er moet veel gebeuren voordat u uw woning verkoopt of een woning gaat kopen. Wat is mijn woning waard? Hoe zorg ik er voor dat mijn woning opvalt en gereed voor verkoop is, kan ik dat allemaal zelf, of heb ik daar hulp bij nodig? Maar ook als u uw droomhuis heeft gezien wilt u weten hoe het gesteld is met de staat van de woning en of u deze kunt betalen, vragen waar u wellicht ondersteuning bij zoekt? Voor deze vragen bied ik onderstaande diensten aan.

GRATIS WAARDEBEPALING

Zonder verplichtingen maak ik voor u een waardebepaling. Want voordat u uw woning te koop zet, wilt u natuurlijk eerst weten wat de woning waard is en welke marktconforme vraagprijs u kunt hanteren. Weten wat uw woning waard is? Neem dan contact op.

Waardebepaling
Aankoopmakelaar

AANKOOPMAKELAAR

Als uw aankoopmakelaar zorg ik ervoor dat u de juiste prijs betaalt en er geen verassingen achteraf zijn bij de aankoop van uw nieuwe woning. U betaalt alleen als u de woning koopt.
Hoeveel u betaalt hangt af van het verschil tussen de vraagprijs en de overeengekomen aankoopprijs. Zo bent u ook nog eens verzekerd van een scherpe aankoopprijs.

Heeft u een mooie woning gezien? Aarzel niet en bel mij direct voordat de woning verkocht is!

TAXATIES/FINANCIEN

Mijn netwerk bestaat uit gespecialiseerde, onafhankelijke en deskundige collega’s die net als ik het beste voor hun klant willen. Door samen te werken garanderen wij u een goed en onafhankelijk advies voor de juiste prijs. Heeft u een taxatie nodig of vragen over een financiering? Neem contact met mij op.

Hypotheekadvies
interieur styling

STYLING

Uw woning moet er natuurlijk tip top uit zien voor de verkoop. Maar misschien vindt u het best lastig om uw woning ‘verkoop klaar’ te maken.
Geen probleem! Ik werk samen met een professionele interieur stylist die, wanneer u dit wenst, u adviseert over de styling van de verschillende ruimtes. Geen dure styling maar handige tips hoe u uw woning optimaal presenteert!

Vergelijk lijsten